πλοια.gr - ακτοπλοϊκά εισιτήρια

 

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Ακτοπλοϊκά Εισητήρια για Μύκονο, ακτοπλοικά εισιτήρια για Σαντορίνη, ακτοπλοικά εισιτήρια για Πάρο, ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο, ακτοπλοικά εισιτήρια για Κω, ακτοπλοικά εισιτήρια για Κρήτη, ακτοπλοικά εισιτήρια για Κέρκυρα, ακτοπλοικά εισιτήρια για Σίφνο, ακτοπλοικά εισιτήρια για ¶νδρο, ακτοπλοικά εισιτήρια για Ζάκυνθο, ακτοπλοικά εισιτήρια για Σάμο
Ρούχα για την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί, ένδυση.gr
 
Διάλεξε κατηγορία
 

Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Προσφορές couponorama.gr

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια


 

SEAJET
27/01/2015

SEAJET


SEAJET

 

Η εταιρεία μας  μετά από την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας  θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια. 

Με την δρομολόγηση των τριών καταμαράν MEGAJET, SUPERJET και SEAJET 2 και με τακτικά δρομολόγια απο Πειραιά και Ραφήνα προς τις Κυκλάδες και την Κρήτη προσπαθούμε για τη  συνεχή και ταχύτατη εξυπηρέτηση των επιβατών μας. Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, προσβλέπουμε στην καθιέρωση μας στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για τα ταξίδια σας στο Αιγαίο.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις. 

Επικοινωνία
Δ. Γούναρη 2 (2ος όροφος)
185 31 Πειραιάς

Τηλ.Κέντρο:
210 4121001
210 4121901

Fax:
210 4132559
210 4121912

 

 
         
 

 

Δοκιμάσαμε και σας Προτείνουμε
 

Newsletter

 
Προσφορές και Διαφημίσεις
 

Πρόσφατα Θέματα

SEAJET
Η εταιρεία μας μετά από την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.
περισσότερα

Ionian Ferries
Η κοινοπραξία πλοίων Ζακύνθου Ionian Ferries, συστάθηκε πριν από πολλά χρόνια με σκοπό να καλύψει τις συγκοινωνιακές ανάγκες της Ζακύνθου.
περισσότερα

AGOUDIMOS LINES
Η AGOUDIMOS LINES είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που αδιάκοπα τα τελευταία σαράντα τέσσερα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της ακτοπλοΐας κι έχει παραμείνει αυστηρά παραδοσιακή.
περισσότερα

 


 


Όμορφη.gr

Φαγητό.gr

Εξόρμηση.gr

Καθημερινή.gr

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments